WORKOUT with Bella Volpe

bellavolpe profile logo_blue

Body Fix

Bootcamp for die-hards

Ben je een workout-fanaat en heb je daarnaast nog een druk professioneel en  / of sociaal leven? Dan wil je vast wel in de minimale tijd maximale sportresultaten bereiken! Tijdens de Body Fix lessen heb je in slechts 30 minutes een superintensief en effectief workout. Dankzij snelle afwisseling van oefeningen hoef je geen minuut stil te staan en hoef je je zeker niet te vervelen!

Durf je deze sportieve uitdaging aan? 

Power Hour

Full-body workout for all levels 

Wil je werken aan je kracht en lichaamsconditie? Vind je sportschool workouts te saai en wil je extra afwisseling en uitdaging? Wij vinden dat sporten ten alle tijden en voor iedereen leuk moet blijven! Deze full-body workout les is daarom geschikt voor alle leeftijden en sportniveaus. De aangeboden oefeningen zijn niet alleen leuk, uitdagend en interessant, ze kunnen ook voor iedere deelnemer worden gemodificeerd aan de hand van je eigen mogelijkheden! Een ideale mogelijkheid om te beginnen met sporten of om door te gaan op weg naar je eigen doelen, maar dan wel op een leuke en uitdagende manier!

Een ongewone workout voor iedereen!

Sexy-Flexy

Stretching 

Ook al doe je niet aan sport of dans is het nog altijd handig om je spieren lang en flexibel te houden. Zeker in combinatie met een zittend of staand beroep met relatief weinig lichaamsbeweging. Voor de dansers en sporters onder ons is extra flexibiliteit een mooie en belangrijke toevoeging  wat zorgt voor betere uitvoering van oefeningen en elementen. Tijdens deze les werken wij daarom heel specifiek aan spagaat, splits flexibiliteit van rug en schouders.

Doe mee en ontdek je sexy-flexy side! 

Mindful Yoga

Mooie lessen gebaseerd op Anusara Yoga!

Onze dynamische en inspirerende yoga-lessen worden verzorgd door Arnica Yoga, een professioneel opgeleide instructrice met passie voor haar werk. Deze lessen zijn geschikt voor alle niveau’s en zijn uitermate bruikbaar zowel voor mensen die op een rustige manier willen beginnen met sporten, als voor ervaren sporters en dansers die verder willen werken aan de beheersing van hun lichaam en geest!

Een mooie reis naar je unieke zelf!

Volg de vos