DANCE with Bella Volpe

bellavolpe profile logo_pink

All Eyes On You

Go-go choreo + freestyle

Wil je op ieder feestje een show kunnen stelen met je dansmoves? Is je ambitie om op grote festivalpodia te staan? Of wil je gewoon in een dansbare vorm werken aan je lichaamsbeweging, coördinatie en conditie? Dan is deze les zeker een aanrader. Na een korte en krachtige warming-up gaan wij aan de slag met het aanleren van choreografieën op populaire danceplaten. Nieuwe bewegingen en combinaties daarvan kun je mooi gebruiken tijdens de improvisatiemomenten. Als extra hulp komen er oefeningen aan bod waarmee je leert improviseren en zelf nieuwe bewegingen bedenken. Natuurlijk bouwen wij de lessen rustig op: één choreografie wordt in twee tot drie lessen behandeld. Daarom zijn deze lessen toegankelijk voor jong en oud, met en zonder danservaring.

The dancefloor is yours!

 

Don’t Stop The Party

Go-go freestyle

Je hebt al aardig danservaring of je bent een natuurtalent en heb zelf je eigen dansstijl en moves ontwikkeld. Toch wil je nog iets meer zelfvertrouwen kweken om vast en zeker op iedere muziek professioneel of voor de lol het publiek te kunnen vermaken? Dan is deze les zeker voor jou. Na een korte en krachtige warming-up gaan wij in blokken van 10 tot 15 minuten freestylen, oftewel improviseren. Daarbij wordt veel aandacht besteed aan variatie in bewegingen, afwerking daarvan, inspelen op de muzikale accenten, samenspel met andere dansers en algehele opbouw van je optreden. Deze ultieme freestyle-coaching vergt wel een voorraad aan moves en een aardige conditie: 10 -15 minuten helemaal losgaan op dansmuziek van tegenwoordig is niet niks. Toch willen wij je niet ontmoedigen om het te proberen. Wie weet, ben jij een talent waar alle Nederlandse feestpodia op zitten te wachten!

Show us your sparkle!

 

Keep Your Heels High

Sexy High Heels Class

In deze dansles werken wij aan sierlijke een vrouwelijke choreo’s en de juiste uitvoering daarvan. Uiteraard wordt er uitsluitend op hakken gedanst! Ook zonder enige dans- en sportervaring ben je van harte welkom op deze les. Wat je nog meer kunt verwachten? Meer zelfvertrouwen en harmonie met je lichaam, veel lol en, onderschat het niet, dansen op hoge hakken is al een workout op zich!

Keep your heels and your standards high!

 

 

Sexy ChairDance

Chair & High Heels Diva dance class

Leer verleidelijke diva-dansmoves verwerkt in een sexy choreografie met en rondom de stoel. Ook in deze les krijg je meer zelfvertrouwen en verbinding met je vrouwelijke zelf en met je lichaam. Om aan deze les mee te doen is ook geen dans- en sportervaring nodig, neem gewoon je hakken en je goede stemming mee!

Discover your sexy self!

 

Burlesque Glamour

Showdance class in burlesque style

Altijd eens willen voelen hoe het is om een echte showgirl te zijn? Dan is deze les voor jou. Tijdens Burlesque Glamour werken we aan leuke en grappige burlesque-loopjes en poses, waarbij ook veel aandacht wordt besteed aan de uitvoering daarvan en het stukje performance. Uiteraard mag een sexy burlesque choreografie en heel veel lol niet ontbreken!

Ultimate showgirl experience!

 

Energizing DanceMix

Your ultimate dance workout class

Wil je werken aan je conditie en gewichtsbeheersing in een dansbare vorm? Tijdens Energizing DanceMix volg je je docent op de voet door leuke en niet te moeilijke danspasjes te herhalen op de populaire muziek. Geen hele moeilijke choreo’s maar vooral veel beweging en plezier. Ga je een uurtje zo door, dan heb je echt wat calorie verbrand en ook je batterijtje opgeladen!

Why workout if you can danceout?

 

 

Kids DanceMix

Mixed style class for the youngest dancers

Ook voor de kinderen hebben we een dansles in aanbieding! Tijdens deze les leren ze verschillende dansmoves op de populaire muziek, verweven in een leuke choreografie. Goed voor conditie, coordinatie en vooral heel veel dansplezier!

Dancefun for the youngsters!

 

Unleash Your Power

Paaldansen sportief

In de afgelopen jaren heeft paaldansen zich tot topsport ontwikkeld. Er worden dan ook veel wedstrijden gehouden op diverse niveau’s, waar deelnemers allerlei mogelijke en bijna onmogelijke trucjes in de paal laten zien. Daarbij worden ze superstreng beoordeeld. Om deze trucjes te kunnen uitvoeren moet je over nodige kracht en lenigheid beschikken. Aan deze aspecten gaan wij dan ook uitgebreid werken.

Na een grondige warming-up leer je draaien en trucjes die je lekker actief en sportief in de paal kunt oefenen. Daarmee ontwikkel je kracht, lenigheid en werk je aan je lichaamsconditie. Deze les is uitermate geschikt voor iedereen die vooral sportieve kant van paaldansen met nadruk op PAAL interessant vindt. Hou je meer van dansen en van een showtje, neem dan een kijkje bij de Unleash Your Magic. Hou je van beide aspecten en wil je sneller vooruitgang boeken, dan is het aan te raden om beide richtingen te combineren. Draaien en trucjes in de paal kun je uiteindelijk mooi combineren met floor-work en mooie pasjes om de paal heen. Daarmee bereik je sneller je verleidelijke lenigheid en ultieme kracht.

Vergeet niet: strong is the new sexy!

 

Unleash Your Magic

Paaldansen artistiek

Sensuele, verleidelijke en vrouwelijke kant van paaldansen werd wat ons betreft te lang verborgen gehouden in de nachtclubcircuit. Tijdens Unleash Your Magic lessenreeks gaan wij daar verandering in brengen. In deze lessen leer je choreografieën aan waarin je fraaie dansbewegingen om de paal heen en op de grond combineert met draaien en trucjes in de paal. Ook de torenhoge paaldanshakken mogen hierbij niet ontbreken. Als je bewust wil worden van je vrouwelijkheid dan zijn deze lessen zeker een aanrader. Hou je meer van sportieve richting van paaldansen, neem dan een kijkje bij Unleash Your Power. Hou je van beide aspecten en wil je sneller vooruitgang boeken, dan is het aan te raden om beide richtingen te combineren. Draaien en trucjes in de paal kun je uiteindelijk mooi combineren met floor-work en mooie pasjes om de paal heen. Daarmee bereik je sneller je ultieme kracht en verleidelijke lenigheid.

Kortom: Dare to be sexy, dare to be you!